ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ECO-TEC 2011

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μαϊ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ECO-TEC 2011

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. & DeWALT ΣΤΗΝ 4η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ECO-TEC»

ECOTECΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της « ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε.» στην « ECO-TEC », την 4η Διεθνή Έκθεση με αντικείμενο τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα, η οποία πραγματοποιήθηκε από 07 έως 10 Απριλίου 2011 στο EXPO ATHENS EXHIBITION CENTER, στην Ανθούσα Άττικής.
Πλάι σε εταιρείες από τον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο των Φωτοβολταϊκών Συστημάτων παρουσιάστηκαν  η υπεροχή και τα νέα μοντέλα των επαγγελματικών ηλεκτρικών εργαλείων DeWALT που σχετίζονται με τις συγκεκριμένες εφαρμογές.  Σε μια έκθεση όπου ήταν στραμμένα τα βλέμματα όλων, καθώς εκεί χτυπά ο παλμός πολλών αναπτυξιακών προσδοκιών για την χώρα και όχι μόνο, πλήθος ενδιαφερομένων προσήλθαν στο περίπτερο για να ενημερωθούν για τις σημαντικές δυνατότητες των ηλεκτρικών εργαλείων DeWALT. Δοκιμάζοντας τις ασύγκριτες αντοχές τους, όλοι συμφώνησαν πως θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε κατασκευαστική τους ανάγκη, δικαιώνοντας την παρομοίωσή τους ως « ΣΚΥΛΙΑ » στα χέρια των επαγγελματιών.

Η Έκθεση έληξε με την απόλυτη ικανοποίηση των διοργανωτριών εταιρειών, αλλά και με θετικό πρόσημο ως προς την ενημέρωση και εξυπηρέτηση του κοινού.