Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ BRAND EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Ιαν
25

Η ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ BRAND EVENT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Στο πέρας των χρόνων λειτουργίας της, η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε. έχει συμμετάσχει σε πολλών ειδών εκθέσεις, παρουσιάσεις και εκδηλώσεις, γεγονός που την καθιστά μια άψογα καταρτισμένη επιχείρηση, με εμπειρία και γνώση στο αντικείμενο της.

Φέτος, προστέθηκε ακόμη μια αξιόλογη εκδήλωση στην οποία συμμετείχε η εταιρεία ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ A.E.:

1
2Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016, μετά τις 16:00, είχαμε τη τιμή να παρευρεθούμε στο μεγαλύτερο Brand event της χρονιάς στο Ολυμπιακό Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου (TaeKwonDo).

9

Η διοργανώτρια της εκδήλωσης,
Stanley Black+Decker Hellas, παρουσίασε όλο το εύρος των προϊόντων της, όπως τα εργαλεία BLACK+DECKER και φυσικά τα
επαγγελματικά εργαλεία DEWALT, με ιδιαίτερη έμφαση στo λανσάρισμα της νέας σειρά XR FLEXVOLT 54V.

4 Η εκδήλωση συμπεριλάμβανε ομιλίες, παρουσιάσεις, εκθέσεις και δοκιμές εργαλείων από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και απευθυνόταν αποκλειστικά στους συνεργάτες της Stanley Black&Decker Hellas και στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής πώλησης ηλεκτρικών εργαλείων και εξαρτημάτων.

11
Στο event είδαμε την εντυπωσιακή Πανευρωπαϊκή Νταλίκα DEWALT, βαμμένη στα νέα χρώματα FLEXVOLT, που έκλεψε την παράσταση με την παρουσίαση των επαναστατικών εργαλείων μπαταρίας XR FLEXVOLT 54V. Αυτή η νέα γενιά επαναφορτιζόμενων εργαλείων XR FLEXVOLT 54V αποτελεί την επαναστατική λύση στα χέρια του σύγχρονου επαγγελματία και τεχνίτη.
6
Τα νέα εργαλεία μπαταρίας συνδυάζουν την ελευθερία ενός επαναφορτιζόμενου εργαλείου χωρίς τα καλώδιαμε τη δύναμη ενός εργαλείου καλωδίου, αφού η υβριδική μπαταρία XR FLEXVOLT φτάνει τα 54V. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο καθένας μπορούσε να δοκιμάσει την υπεροχή της νέας σειράς εργαλείων XR FLEXVOLT 54V, επαγγελματίας και μη, σε διάφορές εφαρμογές και να διαπιστώσει την πληθώρα πλεονεκτημάτων των καινοτόμων αυτών ηλεκτρικών εργαλείων.

12Το event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χάρη στη συμμετοχή άνω των 1000 ατόμων, συνεργατών της Stanley Black& Decker Hellas. Ανάμεσά τους ένα μεγάλο ποσοστό από πρόσωπα του πελατολογίου της εταιρείας ΠΑΠΑΔΕΑΣ-ΤΣΙΓΚΟΣ Α.Ε., που μας τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και από το δυναμικό της εταιρίας, ενώ όλοι έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις.